No – bake pai med oreo, sjokoladetryffel og smash!

Så kul at så mange likte denne superenkle no-bake paien! No-bake er et helt fantastisk alternativ når du har dårlig tid (kremt sjokoladesuget tar overhånd og du trenger noe godt NÅ…)!

Mitt recept/min oppskrift räcker til to 10cm paiformer, så jeg vil tro den blir perfekt til en stor på 20 cm også! Du kan ellers lett justere til en större form ved å öke mengden av alle ingredienser.

Oreo- bunn
1 pakke oreokjeks
50 g smör

Knus kjeksen godt med en blender, matbreder, kavel/kjevle eller lignende. Bland i smält/smeltet smör og trykk ordentlig ut i bunnen.

Fyllning
200 g valgfri choklad/sjokolade (jeg liker best mörk)
2/3 kondensert mjölk/melk fra Törrlefs – fås köpt på de fleste butikker!
1 liten pose smash/ca en halv stor pose

Smält chokladen forsiktig i vannbad (eller micro om du er utålmodig som meg, men pass på at du smelter kun halvparten på lav varme og deretter blander i resten), og tilsätt så den kondenserte mjölken. Bland godt sammen og hell over oreobunnen. Sett kaldt i ca 2-3 min, og så knuser du over Smash, samt trykker ned biter i chokladtryffelen. Kan serveres med en gang, eller oppbevares i kylskåpet!

And that’s it! En riktig herlig godsak på bare 10 min! Ikke glem å tagg #kajabaker eller @kajabaker i bildene så jeg får se! 🙂

Nå skal vi nyte siste dagen i Marrakesh innan vi drar ut i ödemarken for en natt i telt…