God morgen fra solen!

Goood morgen fra San Juan, Puerto Rico!
Nå har vi precis blivit klar med vårt daglige pass på gymmet her og har satt oss ned på en strandseng med litt fersk frukt og en kokosnöt. Herlige dager altså! Visste du forresten at det er vinter i Karibien nå også? Derfor er det faktisk ”kaldt” her om kvelden, bare litt over 20 grader haha! De lokale kan nesten ikke tro oss når vi sier at hjemme er det snöstorm 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Internet her har varit såder så det har varit vanskelig å få oppdatert, men forhåpentligvis blir det bedre når vi har wifi på hotellet i Antiqua! Og dit drar vi allerede senere i dag! Kan nesten ikke tro hvor fort disse dagene har gått.. Men vi har sannelig fått opplevd endel også! Old San Juan med gamle pastellfargede bygninger, mysige restauranter og den gamle festningen El Morro, surferbyen Luquillo med det som så ut som en redigert strandpromenade (bare se bildet – det er ikke redigert i det hele tatt), de lokales favoritter: Playa … og Playa Pinones, den fantastiske regnskogen El Yunque og vannfallet La Mina, samt en heldag på katamaran med snorkling i korallrev og en tur på paradisöen Icacos.
Ikke dårlig eller hva? Samtidig känner vi at det er så utrolig mye vi har misset, spesielt etter en lang samtale med en lokal familie på en foodtruck i går… Men da har man noe å komme tilbake for;)

(Ikke glem att följa mig på insta der vi nå har blitt over 6000(!) – wohoo! Du hittar mig under @kajabaker)

Ha en super dag alle sammen!