Fika i Jämtland!

Etter noen fine dager i Norrland var det i går dags for å sette seg i bilen og bromme bortover mot Trondheim. Når man körer 40-50 mil (eller lenger), så passer det perfekt å stoppe for en liten fika eller lunch.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter utrolig mange fine tips fra Anneli ( @minafinastunder ) valgte vi å stoppe på Kretslopphuset i Mörsil, der de har en otrolig söt liten butik med lokalt handtvärk, ekologiske produkter og egenproduserte sylt, saft, marmelader osv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tillegg var det et väldigt mysigt fik, der de både tilbyr en fantastisk lunchbuffét, samt lite olika tårtar, cookies og veldig god kaffe från Åre rosteri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jordgubb- og rabarbergrotten var en favoritt fra vår del, så den kan virkelig rekommenderas om man bare vil ha en liten fika.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Andre fik jeg fikk tips om som jeg virkelig vil besöke neste gang er Agdas kafé i Mattmar, Bymejeriet i Skärvången, Byhuset på Rödön og Tinas praliner, som ryktas ha de aller beste pralinene i Jämtland (og kom ihåg at Åre choklad også hörer til Jämtland) 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du kan läsa mer om alle stedene ved å klikke på dem. Kika inn på #fikaijämtland for å få litt mer tips og inspirasjon til herlige fikastunder i vakre Jämtland!