Norges beste kake!

Altså haha, hvor skal jeg starte? Dagen i dag har varit en fantastisk dag! Jeg fikk nemlig en veldig hyggelig melding fra TINE (som typ er Norges Arla) om at juryen i #tinebaker hadde kåret min raspberry mousse brownie til Norges beste kake! Og det av over 1500 bidrag!! Det er så utrolig kult!

Så nå har jeg ikke bare vunnet et bakekurs sammen med konditoren Bernhard Azinger, men min brownie kommer også bli solgt i Coop Mega butikker rundt om i Norge! Hvor kult er det ikke å kunne köpa sin egen brownie i butikken? Haha, helt surrealistisk!

Skjermbilde 2016-04-26 kl. 21.30.30

Oavsett, tusen tusen takk for alle gratulasjoner! Og alle nye följare/følgere både her på bloggen og på instagram – det er helt rått at så mange vil följa/følge meg og det jeg baker. Det setter jeg enormt pris på! Så mye at jeg faktisk også deler receptet/oppskriften med dere om dere klikker dere inn her 😉