Helgens mysfrukost

På lördagen dukade jeg opp med en skikkelig herlig brunch, med bl.a äggmuffins/eggmuffins, proteinpannekaker med hjemmelaget hallon/bringebærsylt, iskaffe, tropisk juice, jordgubbar/jordbær, passionsfrukt og appelsin. Det resulterte i en skikkelig mysig start på dagen – og mange liker på insta, haha! Om du inte alt följer meg der heter jeg @kajabaker 🙂

image

image

Tenkte jeg skulle si hvordan dere kan lage en lignende brunch! Recept/oppskrift på mine beste proteinpannekaker hittar du här!

image

Äggmuffins/eggmuffins
Til 4 små porsjonsformer

3 ägg/egg
5 msk/ss vatten/vann
5-6 cherrytomater
1 salladslök/vårløk
1/2 paprika
Noen spinatblader

image

Gör så här:

  1. Sett ugnen på 200 grader.
  2. Ta fram porsjonsformene og legg et par spinatblader i hver av den.
  3. Visp opp äggene/eggene og vattnet/vannet med en gaffel.
  4. Hakk opp alle grönsaker og tilsett i blandingen.
  5. Fordel i formene.
  6. Gräddas/stekes i 10-12 min.

I dag starter jeg dagen på herlige Gildas rum på söder, et herlig hundvänlig fik på nytorget med herlige bakvarer og kaffe. Hoppas dere får en like bra start på veckan som jeg! Kram!

image

Hur mysigt?!