Min beste venn

Og endelig var han hjemme igjen <3 verdens fineste Theo er endelig tilbake i fönsteret/vinduet sitt og håller koll på alle i skarpis 🙂 Denne lille skatten har varit min i over 5 1/2 år nå, og betyr alt. Men jeg vet han har hatt det så fint i Oslo de siste två veckorna/ukene, og det er godt at han har så mange som er glad i han!
Det å komme hjem til en som alltid er helt fra seg av glede, eller å våkne opp og se en liten tass som ligger mens svansen/halen går som en propell, det er glädje det!

Oavsett om din beste venn er en hund, en katt, kanin eller et menneske (man kan jo faktisk ha flere og hehe), så synes jeg du skal benytte dagen til å si eller göra nått trevligt! Jeg og mine venninner fra studieperioden i Trondheim har en egen Facebook gruppe der vi skriver og oppdaterer hverandre på hva som skjer. Og i går skrev Sunniva en sånn utrolig enkel, men koselig melding! Slikt gör hela dagen bra!

Tenk litt ekstra på det og benytt anledningen til å si noen koselige ord eller kanskje bake noe og gi bort til en du er glad i?

image