Eat your greens – Smoothie bowl

God morgon, og god måndag på det! Solen stråler, våren er på fremasj – og det er allergien min også haha.. Jeg er så tett og nyser sånn ca hvert 2 minutt, så i dag har jeg hjemmekontor (for å skåne alle rundt meg for en mindre attraktiv versjon av meg selv, hehe). Oavsett, hjemmekontor gör at jeg kan lage en ekstra god frukost, og i dag ble det er riktig nyttig green smothiebowl med avokado, grönkål, spinat, citron, cottage cheese og appelsin.

image

Krämig og god – samtidig som du vet at det er såå godt for kroppen din også! Og  med våren som knackar på dörren får man litt ekstra motivasjon til å äta/spise lite ekstra nyttigt, det er tross alt ikke mange veckorna/ukene igjen til sommer! Åh, det känns/føles så bra å tenke på!

Her får dere receptet/oppskriften iallefall, så skal jeg sette meg og lese litt mens jeg koser meg med denne.

image

Eat your greens –  smoothie bowl

1 näve/neve babyspinat
1 näve/neve grönkål
1 avokado
1/2 citron
1 appelsin
1 dl cottage cheese
1 dl vatten/vann

  1. Press ut saften av citronen og appelsinen.
  2. Mix alt sammen i en blender.
  3. Topp med pumpakärnor og björnbär (eller hva du gillar/liker best egentlig)

Önsker dere alle en herlig mandag!

image