Litt sent kanskje, men tenkte det var nice for dere å få et lite sammendrag fra alt som ble lagt ut her i mars! Og det var sannelig ikke så lite 😉 I dag skal jeg endelig få bakt litt nytt igjen og, så ser enormt fram til det! Baking for meg er definitivt avkobling, og kombinert med et par episoder av en serie (per nå er det House of Cards som går på min Netflix). Og i morgen biler vi tilbake til Oslo for å hente gullungen vår igjen! Han har vært på ”storbyferie” i Oslo i to uker nå, så nå er det på tide at han kommer hjem 😉

image

Startet måneden med verdens beste norske skolebröd! Altså, disse kan jeg med hånden på hjerte si at er mine favorittbullar! Så himla gode! Alle svensker jeg vet om älskar dom, så hva med å baka disse i morgon? Perfekt söndagsbakst jo 😉

image1

Har du alltid hatt lyst til å baka makroner, men tycker det ser for svårt/vanskelig ut? Her har jeg lagt ut et recept/oppskrift der du får steg for steg, og jeg lykkes med denne hver eneste gang.

Grove eltefrie rundstykker/fralla er perfekt til både frukost, lunch og kveldsmat. Disse lager du dagen innan og lar stå over natten. Testa på i dag da vel!

image

Neste gang du skal ha besök måste du baka denne marble chocolate and vanilla cheesecake! Faktisk inte svår/vanskelig alls, men så snygg/fin og ikke minst god! Denne ble virkelig en hit både her på bloggen og på instagram!

image

Okay, den her altså! Citron og lime panna cotta med passionsfrukt! Kanskje verdens beste dessert (om man gillar panna cotta)! Det var så kul at det var så mange der ute som testade denne – og alle var så nöjda! Du kan jo også variere og använda/bruke appelsin i stedet for citron og lime, blir garantert urgodt 😉

image

Om du vil ha en enda enklere dessert er affogato nått for deg! Recept/oppskrift hittar du här. 

image

Rödbetsbröd er alltid perfekt att ha i frysen, og er også supergott å bruke som hamburgerbröd!

image

image

Nyttige bars full av energi blev også bakt i mars, og recept/oppskrift hittar du här. Disse har vi bare liggende i kylskåpet/kjøleskapet og tar fram når vi er fysen på noe godt, eller som mellanmål.

Det er klart, ingen bakblogg uten litt mer tårtor/kaker! I mars har det blitt både peanut caramel and marshmallow brownie, suksessterte og tante Sylvis chokladtårta.

image1

image

IMG_4823

Helt til sist, disse ble bakt til påsk, men passer like bra utover våren og sommaren. Definitivt de beste, og enkleste appelsinmuffinsene du någonsin testar 😉

image