Sol, söndag og smoothie bowl

Dette har virkelig varit drömmehelgen! Sol, sol og mer sol hele dagen, det gir energi det! Vi bestemte oss derfor for å köra ut til Årsta og gå langs vattnet til Liljeholmskaien og videre over til Hornstull og så tilbake. Så vackert! Vi tok også årets första uteservering (dock med cola haha) på Loopen, som definitivt er et av de kuleste stedene i Stockholm! Totalt ble det vel en 8 km i sola, så jeg kan love at lillemannen var ganske sliten i bilen hjem (og etterpå, hehe). Men innan vi dro ladet vi opp med kanskje den bästa smoothie bowlen jeg har smakt! Proteinrik og god, akkurat slik en frukost skal vara! Testa på denne ilöpet av veckan, så garanterer jeg en fantastisk start på dagen!

imageimageSmoothie bowl med hallon/bringebær og röd vinbär/rips

150 g Lindahls vaniljkvarg uten tilsatt socker/ tine mager vaniljekesam
150 g cottage cheese
1 banan
150 g fryste hallon/bringebær
100 g fryste röd vinbär/rips
1 dl tropisk juice (eller annen juice/vatten)

Mix alt i en mixer. Tilsett mer juice eller vatten om du vil ha tynnere konsistens. Hell over i en bolle og topp med det du gillar best! Jeg tok chiafrön, solrosfrön/solsikkefrø, linfrön, hallon/bringebær og blodappelsin.

Et lite bildedryss fra vackra Stockholm i solen <3

image3image4imageimage1image2image