Fantastiske Bergianska trädgården

Bergianska trädgården i går var helt fantastisk! Vi gikk ut på isen ved Brunnsviken, så på folk pimplet/pilket og gikk på skridskor, og jämnt over njöt av solen. Vi gikk også inn i Edvard Anderssons växthus, noe jeg varmt kan rekommendera/anbefale om du er i Stockholm. Å gå fra det nydelige vinterväderet ute, til et tropisk klima med kaktuser, fruktträr og palmer inne, var helt spesielt. Vi avsluttet dagen på Det Gamla Orangeriet, et must om du gillar att gå på kaféer like mye som jeg gör! Deres cappuccino, lemon cheesecake samt choklad-hasselnöt cookiesene var helt nydelig! I tillegg er atmosfären og lokalet noe helt spesielt, så jeg vil virkelig kalle dette en liten perle <3 Jeg skal definitivt ta med både min og Christian sin mamma hit når våren begynner å titte frem.

image2Her kommer et lite bildedryss fra denne lille oasen som du finner rett ved Stockholms Universitet.

Håper deres dag var like bra som min! Jeg har bakt en hel del denne helgen (for å se mer lik KajaBaker på facebook og @kajabaker på instagram), så det er bare å glede seg til de kommende dagene 😉 Neste opp er den fantaaaastiske smoothie bowlen vi hadde til frukost i dag – YUMMY!

imageNydelige Brunnsviken (jeg er jo så heldig å ha utsikt hit fra skolen)!imageimage4Edvard Anderssons växthus der du finner ulike tropiske områder inkludert kalifornien, medelhavet, syd-afrika ++
image1
Växthuset har også sin egen lille kafé der du kan ta med lite fika inn i växthuset, og nyte blant palmer, blommor og kaktusereimage image image image image
imageDet Gamla Orangeriet, der all maten lages från grunden og hvor de har fokus på både närproduserat og ekologisk mat – liker!image3Älskar grusgolvet og den rustikke atmosfären..
image