Varmt velkommen til #KajaBaker

Det har tatt litt tid, men endelig er bloggen (så og si iallefall) klar!

Jeg håper dere vil bli inspirerert til å prøve ut receptene, og kanskje eksperimentere litt på egenhånd?
Det kommer til å bli en fin blanding av tårtor, småkaker, cupcakes, brød og både sunt og mindre sunt snacks og godis.

Jeg blir veldig glad hvis dere bruker #kajabaker hvis dere lager noe og legger ut på instagram! I tillegg er det flott hvis dere gir meg tilbakemeldinger på recept, språk (svensk/norsk) og ikke minst fremgangsmetode. Dette gjelder også om dere har önsker på hva jeg skal baka. Tycker dere at noe er svårt eller uklart, så send meg en mail på kaja@kajabaker.com

Utvalg bakverk

Til slutt gjenstår det bare å si tusen takk for at du fant veien inn hit! Ved å att följa KajaBaker  facebook, og @kajasaa på instagram så kan du enkelt holde deg oppdatert på når nye innlegg dukker opp.

Første oppskrift ut blir den høye sjokoladekaken med karamelisert popcorn, namm!